Yayınlanma Tarihi: 05 Eylül 2013 Perşembe

İlim Yayma Cemiyeti Üyeleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti. Milli, manevi ve kültürel değerleri benimseyerek neslin yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerini yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şube Başkanı Av. Mehmet Karadağ, üniversitemizin Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) olan yakınlığından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan'a teşekkür ederek yeni öğretim döneminde başarı diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Hitit Üniversitesi olarak STK’lar başta olmak üzere Çorum’un tüm paydaşlarının yanında olmayı hedeflediklerini belirterek STK’larla ortak projeler yapmayı çok önemsediklerini ifade etti.