Yayınlanma Tarihi: 24 Ocak 2014 Cuma

Rektörümüz Akademik Birim Ziyaretlerine BESYO İle Devam Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan akademik birim ziyaretlerine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile devam etti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Toplantı Salonu’nda, Müdür Doç. Dr. Faruk Yamaner’in Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ifade eden açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya BESYO akademik personeli iştirak etti.

Öğretim elemanlarının görüş ve taleplerini dinleyerek  yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin spor faaliyetlerinde göstermiş olduğu başarılardan dolayı Yüksekokul öğretim elemanlarını tebrik ederek bu başarının aratarak devam edeceğine inandığını belirtti.  

Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında yıllar itibari ile değerlendirmelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, BESYO derslik ve spor salonlarında yapılan yeniliklere dikkat çekerek tüm mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduklarını açıkladı.

Üniversitemiz Kuzey Kampüsü’ne yapılacak binaların master planı üzerinden görsel sunum yaparak inşaatı devam etmekte olan HÜBTUAM, MYO, Alaca MYO ve 2014’te inşaatına başlanacak olan projeler hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, HUZEM, HİTİTSEM, öğrenci otomasyon sistemi, akademik web sayfasının oluşturulması, Merkez Kütüphane’nin elektronik kaynakları, yayın teşviki, akreditasyon, çalışmaları hakkında da Yüksekokul öğretim elemanlarına bilgiler verdi. BAP, Mevlana, Erasmus gibi programlara ilişkin de açıklamalarda bulunarak yurtdışı bilimsel etkinlikleri destekleme programlarına verilen desteklere dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yurt dışı imkânından yararlanarak eğitim almayı, ders vermeyi ve yayın yapmayı çok önemsediklerini ifade etti.

2013-ÖSYS yerleştirme sonuçlarındaki Üniversitemiz kontenjanlarının doluluk oranına dikkat çekerek Üniversitemizin tercih edilen bir üniversite olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, istihdam odaklı ve geleceğe dönük yeni açılan bölümlerle/programlarla Üniversitemizin daha da büyüdüğünü açıkladı.

Konuşma sonrası derslik ve spor salonunda incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, BESYO öğretim elemanlarına katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederek Üniversitemizin yakaladığı bu başarı tablosunun iyi bir şekilde koordine edilerek, el birliği gönül birliği içinde çalışılarak daha da artacağını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube