Yayınlanma Tarihi: 05 Ocak 2014 Pazar

Rektörümüzden İşadamı Ömer Derindere’ye ve ÇEKVA’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Osmancık Ömer Derindere MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kıvrak ve SKSD Başkanı Hüseyin Özden ile birlikte işadamı Ömer Derindere ve Çorum Kültür ve Eğitim Vakfı (ÇEKVA) Yönetim Kuruluna öğrencilerimize verdiği burslardan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Hayırsever işadamımız Ömer Derindere’ye yapılan ziyarette, Üniversitemiz ile ilgili bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ismini aldığımız MYO’muzda bugün itibariyle 7 programa ulaştığımızı ve izleyen bir kaç yıl içinde Osmancık’ta 500 civarında öğrenciye ulaşılabileceğini söyledi. Ayrıca Ömer Derindere tarafından bu yıl 54 öğrencimize verdiği burslardan dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu bursların maddi durumu yerinde olmayan başarılı öğrencilerimize çok önemli bir katkı sağladığını ve bu desteğin daha artarak devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Ömer Derindere de, maddi imkanları yerinde olmayan başarılı öğrencilerin gereksinimlerinin karşılanmasının hepimiz için bir görev olduğunu ve kendisinin de imkanları ölçüsünde burs ve benzeri desteklerinin devam edeceğini ifade etti.

Çorum Kültür ve Eğitim Vakfı (ÇEKVA) Yönetim Kuruluna yapılan teşekkür ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ilimizin tanıtılmasında, birlikte çalışmalar yapılmasında ve hemşerilerimize farklı alanlarda destek verilmesinde önemli katkılar sağlayan ÇEKVA’da görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. ÇEKVA Yönetim Kurulundan Başkan Yardımcısı Erdem Çenesiz, Başkan Yardımcısı Mustafa Özgür Tezel, Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Dilek Yılmazcan,  Genel Müdür Erdal Karslı ve Eğitim Uzmanı Fatma Çifteci’nin de bulunduğu ziyarette ÇEKVA tarafından Üniversitemiz öğrencilerine verdikleri burslardan dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, göreve gediklerinden itibaren oldukça yakın bir diyalog halinde bulundukları ÇEKVA’nın öğrencilerimize verdiği burs desteğinin her geçen yıl arttığını ve bu yıl itibariyle de 50 öğrenciye burs verilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube