Yayınlanma Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı

Üniversitemizin Ortaklığında “EKADER Eşya Bankası” Hayata Geçiyor

Hitit Üniversitesi ile Eğitim Kültür ve İlmi Araştırmalar Derneğinin (EKADER) ortak hazırladıkları “EKADER EŞYA BANKASI” İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğünden proje desteği almaya hak kazanmıştır. Bu proje ile israfı önlemek ve Milli Gelirin artırılması hedeflenmektedir.

İhtiyaç sahiplerinin eşya sıkıntısını gidermek için hazırlanan projede her türlü kurum, kuruluş ve bilhassa halkımızın yardımları ile sıfır ya da ikinci el eşyalar toplanarak muhtaç kimselere ulaştırılması amaçlanmaktadır. Eşyalar titiz bir çalışma ile araştırılan ihtiyaç sahiplerine proje sahibi dernek tarafından ulaştırılacak ve Çorum Çağrı Vakfı ile Boğaziçi Vakfı Çorum Şubesinin yardımlarıyla proje yürütülecektir.

Kaynağı tamamen halktan gelecek bu projede yer almak isteyen yardım severler “EKADER EŞYA BANKASI”nın 0 364 214 41 41 nolu telefonunu arayarak ya da YeniyolMh. Gazi 8. Sk. No:8 Giriş Katına başvurarak yardımlarını yapabileceklerdir.