Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2014 Salı

Çorum İdare Mahkemesi Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Çorum İdare Mahkemesi Başkanı Volkan Aydın, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek Üniversitemizin sahip olduğu bilgi ve birikimle hızla büyümeye devam ettiğini ve dünyada her geçen gün tanınırlığının arttığını dile getiren İdare Mahkemesi Başkanı Volkan Aydın, Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Üniversitemiz hakkında genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin gayretli çalışmaları ve tüm paydaşlarından aldığı desteklerle sürekli yükselen bir grafikle büyümeye devam ettiğini açıklayan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm kurumlarımızla yakın bir iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade ederek  “Üniversite olarak tüm paydaşlarımızla sinerji sağlanması için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz” dedi.