Yayınlanma Tarihi: 12 Kasım 2014 Çarşamba

KYK Müdürleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Akşemsettin Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Erol Kavuncu ve Hitit Kız Öğrenci Yurt Müdürü Ahmet Emin Naycı, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmeler ve beraberindeki büyümeye paralel olarak ilimizde faaliyet gösteren Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarının kapasitelerinde artış kaydedildiği bilgilerinin verildiği ziyarette kredi/burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin öğrenim ve kişisel gelişimlerine yönelik çalışmaların aratarak devam edeceği vurgulandı.

Üniversitemizin ilimize büyük ölçüde katkı sağladığını ve bunun gerçekleştirilen çalışmaların somut bir göstergesi olduğunu ifade eden Erol Kavuncu ve Ahmet Emin Naycı, Üniversitemizle her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Şehir dışından gelen öğrencilerimizin ev ortamında yurtlarda kalmalarını çok önemsediklerini ve bu anlamda öğrencilere sunulan imkanların ve gayretli çalışmalar neticesinde hayata geçirilen güzel projelerin memnuniyet verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, ilimize tüm paydaşlarla birlikte her anlamda katma değer sağlamaya gayret ettiklerini ve toplum yararına çalışan herkesle işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını vurguladı.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube