Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2014 Perşembe

Feyzullah Kıyıklık ve Prof. Dr. Halis Ayhan Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz ile Ensar Vakfı Çorum Şubesi işbirliğinde düzenlenen “Toplumda Değerler Eğitimi” konulu konferansa katılmak üzere ilimize gelen İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Prof. Dr. Halis Ayhan, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemizdeki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve Hitit Üniversitesi’nin her geçen gün yeni bir projeye imza attığını ifade eden İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Prof. Dr. Halis Ayhan,  Üniversitemizin sahip olduğu bilgi ve birikimle hızla büyümeye devam ettiğini ve bu çerçevede yaşanan olumlu gelişmelerin memnuniyet verici olduğunu vurguladılar.

Üniversitemiz hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin dünyada her geçen gün tanınırlığının arttığını ve ilimize ve ülkemize katma değer sağlama adına şehrin tüm dinamikleriyle birlikte önemli ortak çalışmalar yapıldığını belirterek, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.