Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba

Rektörümüz AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalar ile gelecekte hedeflenen ve girişimde bulunulan projeler hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin tüm mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirtti.

Yapımı hızla devam eden inşaatlarımız ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, en son teknoloji ile donatılarak modern tasarıma sahip prestijli binalarımızın en kısa sürede başarıyla tamamlanacağını belirtti ve bugüne dek Üniversitemize verdiği ve bundan sonrasında da artarak devam edeceğine inandığı desteklerden dolayı Feyzullah Kıyıklık’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Toplumda Değerler Eğitimi” konulu konferansa ve “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyumu”na katılmak üzere ilimize geldiğini ifade ederek Hitit Üniversitesi’nin her anlamda şehirle bütünleşmiş bir üniversite olduğunu ve bunun en büyük somut göstergelerinden bir tanesinin düzenlenen etkinliklere gösterilen yoğun ilgi ve alakanın olduğunu vurguladı.

Üniversitemizdeki olumlu gelişmeleri yakından ve büyük bir memnuniyetle takip ettiğini de belirten Kıyıklık, Rektör Prof. Dr. Alkan’ı yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube