Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2014 Perşembe

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Üniversitemiz “Marka Şehir Dünya Üniversitesi” sloganıyla çıkmış olduğu yolda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, uluslararası ve ulusal düzeyde tanıtım etkinliklerine her gün bir yenisini ekleyerek Hitit Üniversitesi’ni ve Çorum’u tanıtmaya devam ediyor.

Son olarak Bursa’da düzenlenen eğitim fuarında öğrenciler, rehber öğretmenler ve velilerle bir araya gelen Üniversitemizi, Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Tuba Büyüksırıt, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Songül Demirel, Fen Edebiyat Fakültesi Öğr. Gör. Fatma Ataklı Saçak, Basın ve Halkla İlişkiler personeli Ali Saçak temsil etti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği üniversitemiz standında fakülteler, istihdam odaklı bölüm ve programlar, lisansüstü programlar, öğrencilerimize sunulan imkanlar, yurtdışı imkanları, gibi pek çok konu hakkında öğrencilerin ve velilerin tüm soruları cevaplanarak, ilgili tanıtım materyalleri verildi.

Fuarda öğrenci odaklı eğitim anlayışıyla öğrencilerimizin kendi projelerini üretmelerine ve bu projeleri hayata geçirmelerine destek olan Üniversitemizde öğrenci kulüpleri çalışmalarına verilen desteklerle ilgili de geniş açıklamalar yapıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube