Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2014 Pazar

Alaca MYO İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Üniversitemiz Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte inşaatı devam eden Alaca MYO Kampüsümüzde incelemelerde bulundular.

Yapımı hızla devam eden Alaca MYO inşaatına ilişkin firma yetkililerinden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Alkan, çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan bu kampüsümüzle birlikte Üniversitemizin daha da güçleneceğini belirtti.

Öğretim elemanları ve öğrencilerin daha kaliteli ve konforlu koşullarda eğitim faaliyetlerine devam edebilmeleri adına modern, çağdaş ve teknolojik bir yerleşke oluşturma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Alaca MYO Kampüsü’nün hayırsever işadamımız Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.

Sinpaş GYO tarafından yapımı devam eden Alaca MYO Kampüsü’nün idari yönetim ve derslik binasından oluşan ve toplam 7.600 m2 kapalı alana sahip 1. Etap inşaatının %80’i tamamlanmış olup 2014 yılsonuna kadar teslim edilmesi öngörülmektedir.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube