Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2014 Pazar

Üniversitemiz Alaca’da Toplandı

Üniversitemiz Senato ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz Senato Toplantısı ile Yönetim Kurulu Toplantılarını gerçekleştirmek üzere Alaca Meslek Yüksekokulu’nda bir araya geldi.

Toplantılar öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Alaca MYO’da yaşanan gelişmelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

İlk olarak Alaca ilçesine yeni atanan Kaymakam Ramazan Kurtyemez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, yeni Türkiye, yeni yönetim anlayışıyla günümüz çağının gereksinimleri doğrultusunda ilimizin tüm paydaşları ile işbirliği içerisinde katma değeri yüksek çalışmalar yapılacağına inancının tam olduğunu ifade ederek ilçelerimizdeki MYO’ların ilçelerin pek çok alanda gelişimine katkı sağladığına inandıklarını ve bu anlamda da ellerinden geldiğince ilçelerimize verilen desteklerin süreceğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez de Alaca ilçesinin gelişmesi açısından Üniversitemizin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Ardından Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’ı makamında ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, “Başkanımızın çok yakından takip ettiği Alaca Meslek Yüksekokulu’nda, verdiğini destekler sonucunda kısa sürede çok ciddi mesafeler kat edildi. 12 program ve yaklaşık 200 öğrenciye ulaşan Alaca MYO, bu desteklerin ve işbirliğimizin devam ettiği sürece gelişimine hızla devam edecektir” dedi.

İlçelerindeki sürekli gelişen ve büyüyen meslek yüksekokulunu çok önemsediklerini ifade eden Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube