Yayınlanma Tarihi: 11 Aralık 2014 Perşembe

Sungurlu MYO’da Müzik Dinletisi Düzenlendi

Çorum Güzel Sanatlar Lisesi ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğiyle Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda (Sungurlu MYO)  konser programı düzenlendi. Konser programına Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Can Satır, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal, Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmenleri, akademisyenler ve çok sayıda Sungurlu MYO öğrencisi katıldı.

Elli kişilik müzik ekibinden oluşan ve çok sayıda farklı müzik enstrümanı kullanılan konser programında, önce müzik öğretmeni Necati Aytış’ın yönettiği koro, daha sonra müzik öğretmeni Sacide Önsöz’ün yönettiği orkestra sahne aldı. Program, Tekin Karataş’ın Türk Halk Müziği grubu ve Devrim Şehitoğlu’nun pop müzik grubunun konseriyle devam etti. Programın son kısmında ise Erkan Gürhan’ın Yan Flüt Trio grubu eserlerini seslendirdi.

Öğrencilerin coşkuyla dinledikleri konser sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, konser programını büyük emeklerle hazırlayan Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal’a, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer Can Satır’a ve müzik öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube