Yayınlanma Tarihi: 15 Aralık 2014 Pazartesi

Üniversitemiz Harita ve Kadastro Programı Öğrencileri ESRİ TÜRKİYE Firmasıyla Buluştu

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, coğrafi bilgi sistemleri konusunda öncü ESRİ TÜRKİYE firmasını konuk etti. Konferansa Meslek Yüksekokulu Harita ve Kadastro Programı öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan ESRİ TÜRKİYE firmasının eğitim sorumlusu  Fatih Ocak, firmanın kuruluşu ve bugünkü konumuna gelişi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) konusunda ESRİ TÜRKİYE firmasının ARCGIS programlarının tanıtımı ve bu konuda özel şirket ve kamu kurumlarıyla yapılan projeler, mesleğin değişimi ve gelişimi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Firma yetkilisi konuşmasında, iş hayatında Coğrafi Bilgi Sistemleri’nin bugün olduğu gibi gelecekte de öneminin ve uygulama alanlarının artacağını belirterek öğrencilere CBS yazılımlarına yönelmelerinin ileride mesleklerinde yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

Etkinlik,  soru cevap bölümünün ardından sona ererken yapılan çekilişte üç öğrencimiz ücretsiz ARCGIS kitabı ve üç öğrencimiz ücretsiz ARCGIS eğitimi alma hakkı kazanmışlardır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube