Yayınlanma Tarihi: 24 Aralık 2014 Çarşamba

Üniversitemiz Sungurlu MYO’da Dış Ticaret Konferansı Düzenledi

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Süklüm tarafından Dış Ticaret ve  İşletme Yönetimi programı öğrencilerine yönelik konferans düzenlendi.

Etkinliğe, LARTON Ambalaj Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve SUN-KA Kağıt ve Karton Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Öztekin katıldı.

Konferansta SUN-KA kâğıt ve LARTON ambalaj firmalarının kuruluşu, firma profili, ürünler, yatırımlar ve hedefler hakkında bilgi veren Levent Öztekin, SUN-KA ve LARTON olarak yurtdışına ihracat yaptıklarını belirtti. Dış Ticaret programının sektör için çok önemli olduğunu vurgulayan Öztekin, sektörün dış ticaret konusunda eğitimli elemanlara ihtiyacı olduğunu ve Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda Dış Ticaret programının açılmasının çok isabetli olduğunu dile getirdi. Öztekin, öğrencilerin sadece diplomalarıyla yetinmemeleri gerektiğini ve kendilerini geliştirerek donanımlı hale gelmelerini sözlerine ekledi.

Konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve Dış Ticaret Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Süklüm tarafından Levent Öztekin’e teşekkür belgesi verilmesiyle tamamlandı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube