Yayınlanma Tarihi: 07 Aralık 2014 Pazar

Türkiye Atletizm Federasyonundan Rektörümüze Teşekkür

04-05 Aralık 2014 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde Çorum’da Uluslararası Atletizm Federasyonlar Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen “Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi” seminerine vermiş olduğu destekler nedeni ile Türkiye Atletizm Federasyon Başkanlığı tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ın, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından görüşmeye çağrılması nedeni ile Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür belgesi Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Oyunları Genel Koordinatörü Necdet Ayaz tarafından takdim edilerek Federasyon Başkanının selamları iletildi. Görüşmede Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erkan Demirkan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yetkin Utku Kamuk ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emrah Cerit de hazır bulundu.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak Üniversitemizin her geçen gün yeni bir başarıya imza attığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitimi seminerinin Üniversitemizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemizin başarılı çalışmalarında yer alarak sürece katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür etti.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda teorik kısmı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda da uygulama kısmı gerçekleştirilen IAAF Çocuk Atletizmi Antrenörlük Semineri, Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Oyunları Koordinatörlüğü bünyesindeki Eğitim Kurulu üyesi Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğr. Gör. Ertay Sertak tarafından verildi.

Türkiye’de ilimizde 6. sı düzenlenen seminere 164 Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz katıldı. Seminerde ayrıca Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Perican Bayar tarafından “Çocuk Psikolojisi” isimli sunum da gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında 7-12 yaş grubundaki kız ve erkek öğrencilerin katıldığı uygulamada katılan 300 öğrenciye IAAF tarafından “Çocuk Sertifikası” verildi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube