Yayınlanma Tarihi: 07 Aralık 2014 Pazar

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Şanlıurfa İle Devam Etti

“En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla yolunda emin ve hızlı adımlarla yürüyen Üniversitemiz, tanıtım etkinliklerine Şanlıurfa ile devam etti.

“Yükseköğretim Günleri” tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen eğitim fuarına, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanları Öğr. Gör. Fatih Konak, Öğr. Gör. Hakan Turan ve Basın ve Halkla İlişkiler personeli Erdoğan Atmaca katıldı.

Uluslararası ve ulusal düzeyde tanıtım etkinliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Üniversitemiz,  birçok vakıf ve devlet üniversitesinin yer aldığı eğitim fuarında standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere istihdam odaklı bölüm ve programlarımız beraberinde öğrencilerimize sunulan imkanlar anlatıldı.

Öğrenci odaklı bir eğitim anlayışıyla her geçen gün daha da büyüyen Üniversitemize, düzenlenen eğitim fuarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin yoğun ilgisi oldu.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 16-17 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube