Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2014 Cuma

Rektörümüzden Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, görevine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, üniversitelerin öğrenci potansiyeli açısından en önemli kaynaklarını Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğrencilerin oluşturduğunu ve bu anlamda Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yapılacak olan pek çok çalışmalar olabileceğini söyledi. Bu kapsamda Üniversitemiz ilimizin en başarılı liselerinden Çorum Fen Lisesi ile 2011 yılında imzaladığı bir protokol ile Bilim Danışma Gurubu oluşturulduğunu ve devam eden bu protokol çerçevesinde işbirlikleri yapıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bunun dışında Küçük Hititologlar Yetişiyor, Çorum’dan 2020’ye Çalıştayı, Kursiyer Destekleri, ortak sergi, konferans vb. etkinlikler yaptıklarını belirterek, bu ve benzer çalışmaların artarak devam ettirilmesini istediklerini vurguladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de bu çalışmaların sistematik ve düzenli bir şekilde bir protokol ile daha işlevsel hale getirilip, kurumsal yapıda aktivitelerin yapılmasının daha da verimli olacağını belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube