Yayınlanma Tarihi: 25 Şubat 2014 Salı

Üniversitemiz İstanbul’da Tanıtıldı

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen eğitim fuarlarına katılan Üniversitemiz, Final Eğitim Kurumları tarafından İstanbul’da düzenlenen eğitim fuarında öğrencilerle buluştu. Gerçekleştirilen eğitim fuarına Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personelleri Erdoğan Atmaca ve Satı Altıntaş katıldı.

Üniversitemizin tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarında öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok devlet ve vakıf üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.