Yayınlanma Tarihi: 27 Şubat 2014 Perşembe

Meslek Yüksekokulu’nda “Hocalı Katliamı” Konferansı Gerçekleştirildi

26 Şubat 2014 Çarşamba günü,  saat 14.00’te Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda, Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Görevlileri ve öğrencilerinin katılımıyla Hocalı Katliamı Konferansı gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında açılış konuşması yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Milli bilincin önemini vurgulayarak ‘Karabağ Sorunu ve Hocalı Katliamı’nın unutulmaması gerekliliğini dile getirdi.

Konferansın İkinci Bölümünde Öğr. Gör Tuğba Gülen “Azerbaycan Tarihi“ konulu konuşması sonrasında Öğr. Gör. Duran Demirci  “Hocalı Katliamı” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Konferansın Üçüncü Bölümde ise “Hocalı Katliamı” ile ilgili belgesel film gösterimi yapıldı.

Program Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez’in konferans konuşmacılarına teşekkür belgelerini vermesiyle sonlandı.