Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2014 Salı

Akademik Bakış Açısıyla Cam Tavan Sendromu Paneli Düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 10 Mart 2014 Pazartesi günü saat 14.00’te Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM)  tarafından “Akademik Bakış Açısıyla Cam  Tavan Sendromu  Paneli” düzenlendi.

Panel; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Valisi Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy Hanımefendi, Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ın eşi Gülcan Doğan,  Çorum Barosu Başkan Yardımcısı Avukat Neslihan Boyabatlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Müslim Kılıç ve Üniversitemizin değerli akademisyenleri, idari personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çorum Valisi Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy Hanımefendi’nin açılış konuşması ile başladı.

Panelin başlangıcında; HÜKAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli,  HÜKAM’ın Kadın ve Aile konularıyla ilgili çalışmalarda işbirliği yapabileceği noktalarda disiplinler arası araştırmalar yapıp, yapılmış olan çalışmaları değerlendirip, hayatımızda bu konularla ilgili bizi sekteye uğratan sorunları çözümlemek için çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirtti.

Daha sonra panelistler Doç. Dr. Muammer Cengil, Yrd. Doç. Dr. Nuriye Büyükkayacı Duman, Sosyal Hizmet Uzmanı Eylem Aka Kaya,  Arş. Gör Reyhan Karababa sunumlarını yaptılar.

Program; Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın  Çorum Valisi Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy Hanımefendi’ye, Çorum İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan’ın eşi Gülcan Doğan’a ve panelistlere verdiği çiçeklerle son buldu.

Aynı gün saat 17.00’de de HÜKAM ve akademik - idari personelin tanışması için program düzenlendi. HÜKAM’ın gelecekteki etkinliklerine yön vermek için katılımcılarla istişarede bulunuldu.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube