Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2014 Salı

Fen Edebiyat Fakültesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Fakülte bünyesindeki idarî, akademik ve destek personeline bir çay partisi düzenledi. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Demiryürek, yoğun ve yorucu bir hafta geçirmesine rağmen hafta sonu tatilinden vakit ayırarak kendilerini bu güzel günde yalnız bırakmayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek başladığı açış konuşmasında bütün bayan çalışanlarının gününü kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Fen Edebiyat Fakültesi bayan çalışanlarının şahsında bütün hanımların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak başladığı konuşmasında bu tür günlerin bir araya gelip fikir alışverişinde bulunma ve hoşça vakit geçirme açısından önemini vurguladı. Toplantı veya etkinlik düzenlemek için mutlaka sorun yaşanmasını beklemek gerekmediğini, sürekli iletişim halinde bulunmanın çok önemli olduğunu, böylece meselelerin çok daha kolay çözülebileceğini, düşüncelerin rahatlıkla paylaşılabileceğini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, birlikte çok güzel ve ses getiren çalışmalara imza atıldığını ve bizi daha da ileriye götürecek, fark yaratacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirterek geçen hafta Üniversitemize gelen bazı üniversite rektörlerinin Üniversitemiz hakkında dile getirdikleri olumlu izlenimleri paylaştı.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde düzenlenen etkinlikle, Fen Edebiyat Fakültesi bayan personeli bir araya gelerek hem samimi bir ortamda hoşça vakit geçirme hem de Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a soru, sorun ve önerilerini iletme imkânı buldu. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube