Yayınlanma Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba

Sungurlu MYO Orman Haftası ve Ağaç Bayramı Kutlama Programı Düzenledi

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu tarafından Sungurlu Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde “Fidan Dikme Etkinliği” düzenlendi.

Etkinliğe Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Şube Müdürü Erdal Aksoy,  Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Kerim Aktaş, Öğr. Gör. Hamit Aksoy, Yüksekokul akademik personeli ve öğrencileri ile Şehit İlhan Çaylan Anaokulu öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Etkinlik kapsamında ilçede bulunan Aşıklar Tepesi mevkisinde Yüksekokul Yöneticileri, akademik personeli ve öğrencileri, Şehit İlhan Çaylan Anaokulu öğrencileri ile birlikte çok sayıda fidanı toprakla buluşturdular.

Fidan dikme çalışması sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kerim Aktaş koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları program ile çocuklara unutamayacağı anlar yaşattılar. Müzik, yarışmalar, animasyonlar, piknik v.b. etkinliklerde hem Yüksekokul öğrencileri hem de Anaokulu öğrencileri doyasıya eğlenerek Ağaç Bayramını kutladılar.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif yapılan etkinlik ile gerek Yüksekokul öğrencilerine gerekse çocuklara doğa ve ağaç sevgini kazandırmayı amaçladıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Sungurlu Belediyesine, Orman İşletme  Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür etti.      

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube