Yayınlanma Tarihi: 28 Mart 2014 Cuma

Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden Rektörümüze Ziyaret

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Vural Sucu, AB Comenius Okul Ortaklıkları Proje Koordinatörü Fizik öğretmeni Erol Çivikgedey ve Edebiyat öğretmeni Arda Güneş AB Comenius Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında yer alan “Let’s Create” isimli proje hakkında bilgi vermek amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Görüşmede İspanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti ülkelerinin projede ortak olarak yer aldığı ve proje konusunun “Avrupa’da Ekonomik Kriz ve Bu Krizden Çıkış Yolları” olduğu bilgisinin verilirken 30 Mart-5 Nisan tarihleri arasında proje ortak ülkelerinden öğretmen ve öğrencilerden oluşan kafilenin ilimizde misafir olacağı belirtildi.

Ziyaretleri için teşekkürlerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemiz haricinde diğer eğitim kurumlarında da bu tür çalışmaların olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. İspanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti’nden gelecek öğretmen ve öğrencileri ilimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, projede emeği geçen herkesi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube