Yayınlanma Tarihi: 01 Nisan 2014 Salı

Let’s Creat Proje Ekibinden Üniversitemize Ziyaret

Let’s Creat isimli projede ortak ülke olarak yer alan İspanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen öğretmen ve öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile bir araya geldi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, 7 Fakültemiz, 3 Enstitümüz, 2 Yüksekokulumuz ve 6 Meslek Yüksekokulumuzda, yaklaşık 1,000’i lisansüstü öğrencisi olmak üzere 13,000’e yakın öğrencimizin olduğunu ifade ederek 100’e yakın uluslararası akademik işbirliği protokolü imzaladığını belirtti. Üniversitemizin uluslararası öğrenci alımına 2013 yılında başlanmış olmasına rağmen daha ilk yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık 100 öğrenicinin üniversitemizde eğitim gördüğünü vurgulayan Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede Mevlana Değişim Programı ve Erasmus hakkında bilgiler verdi.

Görüşme sonrası Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü bünyesinde kurulan Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı Ekmek Üretim Bölümü ile Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Biyoloji Laboratuvarını gezen Let’s Creat proje ekibi 5 Nisan tarihine kadar ilimizde misafir olamaya devam edecek. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube