Yayınlanma Tarihi: 15 Nisan 2014 Salı

Üniversitemiz İzmir’de Tanıtıldı

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında İzmir’de 10 farklı lisede öğrenim gören lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı. Tanıtım etkinliklerine Üniversitemiz öğretim elemanlarından; Doç. Dr. Şebnem Gülen, Yrd. Doç. Dr. İlknur Tosun Satır, Yrd. Doç. Dr. Sinan Çalışkan, Yrd. Doç. Dr. Öncü Akyıldız, Öğr. Gör. Serkan Tuluk ile Basın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Satı Altıntaş ve Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi personeli Bahriye Kerman katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde; Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı. Tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen Üniversitemizin slayt gösterisi eşliğinde yapılan tanıtımı, ziyaret edilen lise öğrencileri tarafından yoğun ilgi ile takip edildi.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 28-30 Nisan 2014  tarihleri arasında Ankara ile devam edecek.