Yayınlanma Tarihi: 16 Nisan 2014 Çarşamba

HİTİTSEM’de Yeni Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanımız Göreve Başladı

Üniversitemiz bünyesinde yeni yerinde hizmet vermeye başlayan ve pek çok farklı alanda kursların verildiği Sürekli Eğitim Merkezi (HİTİTSEM) bünyesinde beşinci yabancı uyruklu öğretim elemanımız, William Joseph Hagood görevine başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden Hagood ilk kez geldiği ülkemizde, Hitit Üniversitesi bünyesinde pek çok çalışmayı yapacak olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. HİTİTSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı, Hagood’un Genel İngilizce Kursu, İngilizce Konuşma Kursu, Akademik Makale ve Bilimsel Eser Yazma Kursu, TOEFL ve IELTS gibi özellikli yabancı dil sınavlarına hazırlık kurslarında değerlendirileceğini ifade ederek, anadili İngilizce olan beşinci öğretim elemanımızla HİTİSEM’in İngilizce eğitiminde daha da güçlendiğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bir dünya üniversitesi olma hedefiyle çıktıkları yolda artık somut gelişmeleri görmenin üniversitemiz adına gurur verici olduğunu ifade ederek, öğretim elemanıyla, öğrencisiyle dünyanın dört bir yanından üniversitemize her geçen gün talebin arttığını ifade etti. Şu an itibariyle 10’un üzerinde yabancı uyruklu öğretim elemanımızın olduğunu, bu sayının artması için de gayretlerin ve girişimlerin devam ettiğini ve edeceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, HİTİTSEM’de yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı’ya ve merkez bünyesinde kursları veren tüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ederek, yeni gelen öğretim elemanımıza da başarılar diledi.

Profesyonel kadrosu ile en son teknolojilerin kullanıldığı pek çok farklı kursların verildiği HİTİTSEM, bünyesinde görev alan ve ana dili İngilizce olan 5 öğretim elemanı ile akademik/idari personele, öğrencilere ve ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör ve Çorum halkının hizmetine bir çok eğitim programı sunmaktadır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube