Yayınlanma Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı

Üniversitemiz Genç TEMA Kulübü 2013-2014 Yılları Arasında En Çok Gönüllü Kazandıran Topluluk Oldu

Üniversitemiz Genç TEMA Kulübü 2013-2014 yılları arasında en çok gönüllü kazandıran topluluk oldu.

Antalya’da 11-16 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Dünyayı Kurtaran Adım” projesi kapsamında düzenlenen programa Üniversitemizi temsilen Genç TEMA Kulübü Başkanı Hüseyin Koçoğlu, kulüp yönetiminden ise Aynur Başurgan ve Dogan Sarıgül katıldı.

Etkinlik çerçevesinde Üniversitemiz Genç TEMA Kulübü Türkiye genelinde 87 üniversitede kurulu olan Genç TEMA toplulukları içerisinde 2013-2014 yılları arasında 384 üye ile en çok gönüllü kazandıran kulüp oldu ve birincilik kupasını Kulüp Başkanı Hüseyin Koçoğlu, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’tan aldı.

Elde edilen başarıyı paylaşmak adına Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret eden Genç TEMA Kulübü Danışmanı Doç. Dr. İrfan Kurtbaş ve kulüp öğrencileri, ilerleyen dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler vererek, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın öğrenci kulüplerine yönelik vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Genç TEMA Kulübü’nün başarısından dolayı öğrencileri tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrenci odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini ve öğrencilerimizin her alanda başarılı olabilmeleri adına her türlü desteği verme gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.  


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube