Yayınlanma Tarihi: 07 Nisan 2014 Pazartesi

Rektörümüz Aksaray Üniversitesi’nde

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Aksaray Üniversitesi, Harita Bölümü tarafından düzenlenen “Arazi Yönetiminde Coğrafi Bilgi Teknolojileri ve Harita” isimli panele, panelist olarak katıldı.

Panelin ardından Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar’ı makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Aksaray Üniversitesi’nde yaşanan gözle görülür büyük gelişmelerin sadece bölge için değil, Türk Yükseköğretimi açısından da çok önemli olduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Acar da, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı panelist olarak üniversitelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, bu ve benzeri etkinliklerin üniversiteler arasında sinerji oluşturmaya büyük katkı sağladığını belirterek, ziyaretin anısına plaket takdim etti.

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Arazi Yönetiminde Coğrafi Bilgi Teknolojileri ve Harita” isimli panele Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’la birlikte; İstanbul Teknik Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tahsin Yomralıoğlu, Prof. Dr. Mustafa Yanalak ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bayram Uzun da konuşmacı olarak katıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube