Yayınlanma Tarihi: 09 Nisan 2014 Çarşamba

Altyapı Proje Destekleri

Öğretim elemanlarımıza sunulan 7 farklı BAP proje türünden biri olan ve Üniversitemiz eğitim birimlerinin bilimsel araştırma, laboratuvar ve eğitim altyapılarını güçlendirmek amacıyla uygulanan BAP 19007-Altyapı Proje Destekleri ile altyapı eksiklerimiz hızla giderilmekte, özellikle laboratuvarlarımız teknolojik açıdan yenilenmektedir.

Üniversitemizdeki pek çok ilk uygulama gibi, yine bir ilk olarak 2013 yılında uygulamaya konulan Altyapı Proje Desteği çerçevesinde 8 Birimimize 2.485.161 TL’lik destek verilmiştir. Bütçe imkânları çerçevesinde her birimin en az bir kez bu destekten yararlanması esasına göre destekler verilmeye devam edecektir. Söz konusu desteklerle, bir yandan Üniversitemizin altyapısı hızla güçlenirken, diğer yandan akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz daha donanımlı laboratuvarlarda araştırma/ders yapma imkânı da bulacaklardır. Gelişen ve günceli yakalamış altyapısıyla Üniversitemiz, bir sanayi şehri olan ilimizde iş dünyası ile daha kapsamlı ve içi dolu işbirlikleri de yapabilme imkânına kavuşacaktır.

İzleyen tabloda destek verilen Birimlerimiz ve destek miktarları verilmiştir.

Yıl

Projenin Verildiği

Bölüm/Birim

Projenin Adı