Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2014 Perşembe

Rektörümüz Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen IV. Arazi Yönetim Çalıştayı (AYÖP)’na katıldı. KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde beş farklı oturumda gerçekleştirilen çalıştayda Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Kamu Hizmet Alanlarının Edinimi” başlıklı sunumunu yaptı.

Çalıştay sonrasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal’ı makamında ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin bulunduğu coğrafyaya büyük fayda sağladığını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Baykal’a çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı üniversitelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını, bu ve benzeri etkinliklerin üniversiteler arasında sinerji oluşturmaya büyük katkı sağladığını belirten KTÜ Rektörü Prof. Dr. Baykal da ziyaretinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.