Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı

Öğrencilerimize “İş Başvurusu ve İş Görüşmelerinde Dikkat Edilecek Hususlar” Anlatıldı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu İş ve İnsan Kaynakları Birim temsilciliği tarafından “Yeni Mezunlar Tarafından İş Başvurusu ve İş Görüşmelerinde Dikkat Edilecek Hususlar” konulu etkinlik düzenlendi.

Sağlık Yüksekokulu öğrencilerimizin, Yüksekokul öğretim elemanlarımızın ve Medicalpark Samsun Hastanesi temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, Medicalpark Samsun Hastanesi İş ve İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak “Medicalpark hastanesinin sağlık sektöründeki yeri ve hemşirelere yönelik sağladığımız imkânlar” konusunda, Medicalpark Samsun Hastanesi İş ve İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Hatice Bulut da “Çalışan Güvenliği” hakkında bilgi verdi.

Etkinlik kapsamında,  İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak tarafından ayrıca çok kısa bir süre sonra iş yaşamına katılacak olan Sağlık yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerine  “Yeni Mezunlar Tarafından İş başvurusu ve İş Görüşmelerinde Dikkat Edilecek Hususlar” aktarıldı.  Sunum sırasında öğrenciler,  iş görüşmesine hazırlık ve kariyer planlamaları konusuna yoğun ilgi gösterdi. Yapılan sunumların ardından gelen sorular yanıtlandı ve Medicalpark hastanesiyle çalışmak ve staj yapmak isteyen öğrencilerin başvuruları alındı.

Programın sonunda Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Birim Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Cem Koçak Medicalpark ile işbirliği içinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve bu tip etkinliklerin Yüksekokulumuz bünyesinde devam ettirileceğini bildirdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube