Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı

Üniversitemiz Yozgat’ta Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında Yozgat’ta düzenlenen “Üniversite Tanıtım Günleri”ne katıldı.

Çok sayıda vakıf ve devlet üniversitesinin yer aldığı Üniversite tanıtım etkinliğine, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Ali Kılıçarslan ve Mühendislik Fakültesi öğrencisi Hasan Çiğdem katıldı.

Birçok öğrenci, rehber öğretmen ve velinin katıldığı üniversite tanıtım etkinliğinde, Üniversitemizde eğitimin sosyal, kültürel, bilimsel ve profesyonel yaşamla iç içe olduğunu vurgusu yapılarak Üniversitemizin öğrencilerine sunduğu imkanlar anlatıldı.

Katılımcı üniversitelere ve organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği  geçenlere teşekkür etmek adına Sürmeli Gecesi tertip edilen etkinlikte, Üniversite temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.