Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2014 Cuma

Üniversitemiz Hitit Güneşi Gösteri Topluluğu Akdeniz Gençlik Şenliğine Katıldı

Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen “Çiçek ve Çocuk” konulu 17. Uluslararası Gençlik Şenliğine Üniversitemizi temsilen Sungurlu Meslek Yüksekokulu Hitit Güneşi Gösteri Topluluğu katıldı. Sungurlu MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Kerim Aktaş ve Öğr. Gör. Hamit Aksoy koordinatörlüğünde 11 öğrenciden oluşan gösteri ekibi, Türkiye çapında 30 ekibin seçildiği ve yurtdışı Üniversitelerinin de katıldığı Şenlikte şiir dinletisi ve drama gösterisinden oluşan başarılı bir program sergilediler. Ayrıca ekibimiz tarafından hazırlanan stantta Çorum ilimizin tarihi ve kültürel değerleri de tanıtıldı. Sunulan gösteri ve açılan stant ziyaretçiler tarafından çok yoğun ilgi gördü. Misafirlere Çorum leblebisi ikram edildi. Etkinlikler sonrasında Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Üniversitemize, katılımlarından dolayı teşekkür edilerek Hitit Güneşi Gösteri Topluluğuna plaket takdim edildi.