Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi

Soma’ya Hitit Güneşi Doğacak

Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü,  Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan kazada hayatını kaybeden işçilerin çocukları için oyuncak toplama kampanyası başlattı.

Şehitlerimizin yetim kalan çocuklarının acılarını dindirmesek de yüzlerini gülümsetmek, acılarını bir nebze de olsa unutturabilmek ve onların yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla ‘‘Soma’ya Hitit Güneşi Doğacak” sloganıyla başlatılacak oyuncak toplama kampanyası kapsamında Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü üyeleri tek tek esnafları gezerek kampanya hakkında bilgi verecek ve ayrıca kampanyaya katılmak isteyenler Çorum Belediyesi kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’ne oyuncaklarını teslim edebilecekler.

Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgiye Üniversitemiz Aktif Yaşam Kulübü’nün resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.