Yayınlanma Tarihi: 27 Mayıs 2014 Salı

İskilip MYO Yıl Sonu Karma Sergisinin Açılışı Yapıldı

İstanbul’un fethinin manevi mimarı Akşemseddin Hazretlerinin İskilip’ten Uğurlanışı ve Fetih Kutlamaları haftası etkinlikleri çerçevesinde, Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulu Çatalkara Kültür ve Sanat Evi’nde, İskilip MYO Geleneksel El Sanatları ve Mimari Restorasyon Programı öğretim elemanları ve öğrencilerinin; minyatür, tezhip, ebru, çini, maraş işi, nakış, halı, kilim, çarpana, dokuma ve geleneksel Türk evi maketleri türünde 500’e yakın eserin sergilendiği yıl sonu karma sergisinin açılışı yapıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ve İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil tarafından açılışı yapılan sergiye, İskilip MYO öğretim elemanları, öğrencileri ve davetliler katıldı.

Yoğun bir katılımla açılışı yapılan sergide İskilip MYO öğretim elemanları sergilenen eserler hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi. Sergi, 30 Mayıs 2014 tarihine kadar ziyaretçilere açık bulunacak.