Yayınlanma Tarihi: 28 Mayıs 2014 Çarşamba

Üniversitemiz MYO Kapadokya’ya Teknik Gezi Düzenledi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulunun Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü ile Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencilerinin katılımıyla öğrencilerin sektörü daha yakından tanıması, sektörün gelişimini yerinde incelemesi, öğrencilerin mezuniyet sonrası bilgi ve farkındalığının artırılması amacıyla Kapadokya’ya teknik gezi düzenlendi.

Gezide öğrencilerimize Üniversitemiz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Görevlisi Ahmet Aknar, Öğr. Gör. Ayhan Başçı ve  Öğr. Gör. Yusuf Ormankıran eşlik etti.

Öğrencilere konaklanan otelde, çalışan personeller tarafından otel ile ilgili tüm bilgiler yerinde uygulamalı olarak verilirken öğrenciler termal hizmet sunan ve yerli pazara yönelik faaliyet gösteren bir otel işletmesinin tüm departmanlarının işleyişini yerinde görme imkanı buldular.

Kapadokya Bölgesi’nin doğal ve kültürel değerlerini oluşturan Ürgüp, Göreme, Avanos, Zelve, Derinkuyu ve Ihlara turistik bölgelerine de geziler düzenlenerek tur sonunda teknik geziye katılan öğrencilerle değerlendirme yapılıp, öğrenciler de teorik bilgilerini pratikte görme imkanı bulduklarını, sektörü yerinde deneyimlediklerini ve Kapadokya Bölgesi’nin turistik merkezlerinin tanıma imkanına sahip olduklarını dile getirdiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube