Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma

Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden Simay Kılıç, Tuğçe Ülger, Çiğdem Kaya, Rabia Karagöz ve Elif Duman geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi’nin “Edebiyatımızda Kötülük ve Kötüler Sempozyumu”na ve Hacer Gülcan Çankırı’da Karatekin Üniversitesi’nin “Türk Dili ve Edebiyatı Sempozyumu”na bireysel bildirilerle katılarak Üniversitemizi başarıyla temsil etmişlerdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan öğrencilerimizi makamında kabul ederek gösterdikleri medenî cesaret ve başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti. Üniversitemizin bütün birimlerinde öğrenci memnuniyeti odaklı bir anlayışla akademik çalışmalara önem verildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu kapsamda öğrencilerimizin birtakım sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını Üniversite imkânları dâhilinde desteklemekten büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sempozyumlara katılan öğrencilerimize edindikleri izlenim ve tecrübeleri sosyal ortamlarda arkadaşlarıyla paylaşarak diğer öğrencilerimizin de katılımını teşvik etmeleri isteğinde bulundu.

Öğrencilerimiz ise ilk kez Üniversite, hatta şehir dışında bir sempozyuma katılmaktan duydukları heyecanı ve mutluluğu dile getirip kendilerine ait bir bildiriyi alanında uzman kişilerin de bulunduğu bir topluluğa sunmanın unutulmaz bir anı ve tecrübe kazandırdığını ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a verdiği tüm destek ve imkânlardan dolayı teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube