Yayınlanma Tarihi: 11 Haziran 2014 Çarşamba

Rektörümüz Çorum Güzel Sanatlar Lisesini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Üniversitemizde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal, Üniversitemizden resim ve müzik alanında öğretim elemanı istekleri olduğunu belirterek Üniversite ile her alanda yakın iş birliği içerisinde karşılıklı ortak sergi, çalıştay, konser gibi etkinlikleri birlikte yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Çorum Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin resim ve müzik alanındaki çalışmalarını inceleyerek her türlü ortak proje ve desteğe açık olduklarını, öğrencilere gerekli desteği de vereceklerini dile getirerek, kulüplerimizle iş birliği içerisinde çalışarak ikili iş birliklerini somut hale getirebileceklerini vurguladı.