Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2014 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Sayan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çiftçimizin daha güçlü ve modern bir üretim yapabilmesi için bilinçli hareket etmesinin gerekliliğine dikkat çekerek çiftçimizin alışa gelen tecrübesinin bilimsel kriterlerle birleştirdiğinde daha da güçleneceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, meslek hizmetleri görerek çiftçilerimizin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, çiftçilik mesleğinin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak, meslek disiplin ve ahlâkını kollayıp gözetmek ve çiftçilikle iştigal edenlerin meslekî hak ve menfaatlerini korumayı amaç edinen Ziraat Odalarının büyük bir önem arz ettiğini açıkladı.

Üniversitemizin tüm kurumlarımızla ortak çalışmalar yapmayı çok önemsediğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Ziraat Odası Başkanı Sayan’ı yeniden oda başkanı olarak seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Mevzuat çerçevesinde odanın işlerini yürütme gayreti içerisinde olduklarını belirten Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan da Çorum çiftçisini daha da güçlü hale getirmek için yapmış oldukları çalışmalara ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak Çorum Ziraat Odası olarak Üniversitemizin başarılı çalışmalarından her zaman istifade etmek istediklerini belirtti. Ziraat Odası Başkanı Sayan, ziyaretinden ve Üniversitemizin tüm kurumlarımıza göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube