Yayınlanma Tarihi: 02 Haziran 2014 Pazartesi

Çorum Güzel Sanatlar Lisesinden Rektörümüze Ziyaret

Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Fuat Bal, Müdür Yardımcısı Hakan Çakırtekin, Resim Öğretmeni Mustafa Oktay ve Müzik Öğretmeni Devrim Şehitoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Üniversitemizde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesinin açılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Bal, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı tebrik ederek Üniversite ile her alanda yakın iş birliği içerisinde ortak sergi, çalıştay, konser gibi etkinlikleri birlikte yapmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Üniversitemizin tüm kurumlarla ikili iş birliğini çok önemsediğini belirterek Çorum Güzel Sanatlar Lisesiyle de her türlü ortak proje ve desteğe açık olduğunu söylerek, öğrencilerimize gerekli desteği de vereceklerini dile getirdi.