Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2014 Salı

Rektörümüz Dr. Rıfat Patır’ı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ile birlikte Çorum’un en eski hekimlerinden olan Dr. Rıfat Patır’a ziyarette bulundu.

Tıp Fakültemize ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Sizin tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak ve görüşlerinizi almak istiyoruz. Çorum’da herkesin yardımına koştunuz. Çorum’a büyük hizmetler ettiniz” diyerek Dr. Rıfat Patır’ın Tıp Fakültemize yapacakları ziyaretten memnuniyet duyacağını belirtti.

Dr. Rıfat Patır da 1953 yılından beri Çorum’da hekim olarak hizmet verdiklerini, faydalı olmaya çalıştıklarını ve bundan da çok mutlu olduklarını ifade etti. Üniversitemizin çalışmalarını ve tıp alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini dile getiren Dr. Rıfat Patır, Üniversitemizin gözle görülür bir gelişme kaydettiğini belirterek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar diledi.