Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2014 Çarşamba

Boğazkale Belediye Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve Ak Parti Boğazkale İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Meteoğlu ziyaret etti.

Boğazkale İlçe merkezinde Üniversitemize tahsis edilen tarihi Dulkadiroğulları konaklarının “Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi” olarak kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür eden Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, Merkezin daha da işlevsel hale gelmesi için ellerinden gelen destek ve gayreti gösterdiklerini ifade etti. Üniversitemizde yaşanan olumlu gelişmelerden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Başkan Tangazoğlu, 11. Boğazkale Belediyesi Hattuşa Kültür Etkinliklerine Üniversitemizin yoğun ve etkin katılımını beklediklerini dile getirdi.

Üniversitemizin sadece Çorum merkezde değil, tüm ilçelerimizdeki kurumlarımızla da yakın bir diyalog halinde olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, yapılan işbirlikleri ve tüm paydaşlarından aldığı desteklerle Üniversitemizin her geçen gün hızla büyüyerek yoluna daha güçlü adımlarla devam ettiğini açıkladı.

Üniversitemizin bulunduğu coğrafyaya ve topluma  her  anlamda  katkı sağlama gayretinde olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “İsmini aldığımız Hitit Uygarlığının başkenti Hattuşa’nın bizler için farklı bir anlamı var” diyerek ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Başkan Tangazoğlu’na teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube