Yayınlanma Tarihi: 26 Haziran 2014 Perşembe

Rektörümüz MYO İnşaatlarını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce temeli atılan Meslek Yüksekokulu binasının I Etap inşaat alanında ve 27 Haziran 2014 tarihinde temeli atılacak Meslek Yüksekokulu 2. Etap inşaatı saha alanında incelemelerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın yapmış olduğu incelemede MYO Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Hasan Baylavlı da hazır bulundu.

Firma yetkililerinden I. Etap ve II. Etap Meslek Yüksekokulu inşaatlarına ilişkin bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Çağın gerektirdiği eğitim-öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan bu projelerle Üniversitemiz daha da güçlenerek yoluna devam edecektir” diyerek Üniversitemizin gelişimine katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti.