Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2014 Salı

İsmet Altıkardeş Hocamız Emekli Oldu

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmet Altıkardeş hocamız, emekliye ayrılması nedeniyle Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a ziyarette bulundu.

Akademisyenin emekliliğinin olmadığını belirterek hocamızın engin bilgi ve tecrübeleri ile Üniversitemize vereceği pek çok hizmet olduğunu ve bu kapsamda Üniversitemizin kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hocamızın sahip olduğu birikimden gençlerimizin alacağı pek çok şey olduğunu açıkladı. Yrd. Doç. Dr. İsmet Altıkardeş’in ilimiz için önemli bir değer olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize ve Ülkemize sağladığı katkılar ve yetiştirdiği öğrenciler için Yrd. Doç. Dr. İsmet Altıkardeş’e teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. İsmet Altıkardeş de Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a vermiş olduğu destekler için teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

1942 yılında Çorum’da doğan Yrd. Doç. Dr. İsmet Altıkardeş, 1968 yılında tamamladığı lisans mezuniyeti sonrasında Çorum, Yozgat ve Amasya’da önemli bir kısmı yöneticilik olmak üzere orta öğretim kurumlarında çalıştı. 1996 yılı itibari ile Üniversitemizde göreve başlayan Hocamız, 18 yıl öğretim elemanı olarak görev yaptı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube