Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2014 Salı

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü Yönetimi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Sefa Üzbey, Kulüp Başkanı Doğan Sarıgül ve Kulüp Yönetimi öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Rektörümüz  Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Tiyatro Kulübü Yönetimi, kulübün sorunları/ faaliyetleri konusunda bilgiler verdi. Tiyatro Kulübü 2014-2015 yılı faaliyetleri kapsamında Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri İş Birliği Platformu (OKÜP) bünyesinde bulunan Üniversitelerle ortaklaşa imzalanan kültürel faaliyetler konusundaki anlaşma çerçevesinde, yeni dönemdeki oyunları bu platformda bulunan Üniversitelerde sahnelemek ve bu Üniversitelerdeki Tiyatro Kulüplerinin hazırladıkları oyunları Üniversitemize getirerek tiyatro severlere izletmek istediklerini belirttiler.

Rektörümüz  Prof. Dr. Reha Metin Alkan da Tiyatro Kulübümüzün başta Çorum'da sahnelediği oyunlar olmak üzere, diğer şehirlerde katıldığı festivallerdeki şehrimizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiğini, kulübün faaliyetlerinden çok memnun olduğunu ve kültürel faaliyetlere büyük bir önem verdiğini vurgulayarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube