Yayınlanma Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi

Prof. Dr. Sadık Kakaç Rektörümüzü Ziyaret Etti

TOBB ETÜ Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, hemşehrimiz Prof. Dr. Sadık Kakaç, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

TOBB ETÜ’nün de yer aldığı akademik bir iş birliği yapmak istediklerini kendisinin sahip olduğu tecrübeyi ve bilgi birikimini ilgili Üniversitemiz öğretim elemanlarına aktarmaktan mutluluk duyacağını ifade eden Prof. Dr. Sadık Kakaç, Hitit Üniversitesinde meydana gelen gözle görülür değişikliklerden hoşnut olduğunu belirterek “Genç ve dinamik bir yöneticiliyle Üniversite daha da güzel bir sinerjiye kavuşmuş” diyerek başarılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı tebrik etti.

Üniversitemizde, her türlü iş birliklerine açık olduklarını ve bu tür çalışmalarda yer almaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirterek bu tür somut adımların atıldığını/atılacağını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan da “Sizin gibi değerli bir hocamızın engin bilginlerinden yararlanmaktan büyük bir onur ve şeref duyarız” diyerek Prof. Dr. Sadık Kakaç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Prof. Dr. Sadık Kakaç,  kısa bir süre önce de Uluslararası Mühendislik Eğitimi ve Araştırma Teşkilatı (INEER)’ın en prestijli ödülü olan “Mühendislik Eğitimi ve Araştırmada Liderlik Ödülü”nü almıştı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube