Yayınlanma Tarihi: 04 Haziran 2014 Çarşamba

TÜMSİAD Çorum Şubesinden Rektörümüze Ziyaret

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, TÜMSİAD Çorum Şubesi yeni yönetiminin Üniversitemiz ile işbirliği konusunda istekli olduğunu ifade ederek başta TEKNOKENT olmak üzere bir çok konuda Üniversitemizle ortak çalışma yapabileceklerini dile getirdi. TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Kılıç, STK’lara verdiği önem ve destekler nedeni ile Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek STK’lar başta olmak üzere Çorum’un tüm paydaşlarının yanında olmayı hedeflediklerini ifade etti.

“Üniversite olarak iyi bir iletişimle, tüm sektörle etkileşim sağlanabilmesi için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, sektörün bilimsel çalışmaların yapıldığı, bilginin üretildiği üniversitelerle yakın bir diyalog, etkileşim ve işbirliği içerisinde olma gerekliliğinin önemine vurgu yaparak STK’larla ortak projeler yapmayı üniversite olarak çok önemsediklerini açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, TÜMSİAD Çorum Şubesinin ilimizin güzide STK’larından biri olduğunu belirterek yeni seçilen Yönetim Kuruluna başarı dileklerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube