Yayınlanma Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi

Rektörümüzden Eğitimci-Yazar Ethem Erkoç’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, ilimizin tanınmış eğitimci ve yazarlarından biri olan Ethem Erkoç ile bir araya geldi. Rektör Prof.Dr. Alkan, Ethem Erkoç’a Üniversitemize her zaman, her vesileyle verdikleri desteklerden büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Hocamızın sayıları neredeyse 30’a ulaşan eserleriyle ilimizin hafızası olabilecek bir koleksiyonu bizlere kazandırdığı için teşekkür ederek, Çorum Belediyesi Kültür Yayınları arasında çıkan “İskilipli Atıf Hoca – Hayatı, Düşünceleri ve İdamı” isimli en son kaleme aldığı kitabından dolayı da tebrik etti. Üniversitede gerçekleştirdikleri çalışmaları da Erkoç ile paylaşan Prof.Dr. Alkan, Ethem Erkoç’un değerli fikir ve görüşlerini çok önemsediklerini ve bunlardan da yararlandıklarını ifade ederek, hocamıza desteklerinin devamı dileğiyle teşekkür etti.

Ethem ERKOÇ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemizin hızla gelişmekte olduğunu, Çorum’a büyük bir canlılık kattığını belirtti ve yapılan çalışmalardan dolayı Rektör Prof.Dr. Alkan’a teşekkür etti.