Yayınlanma Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi

Rektörümüzden Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane ve Erzincan Üniversitesi Rektörlerine Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane ve Erzincan Üniversitelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu kapsamda ilk olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, kısa süre önce Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Karaman’ın daha önce olduğu gibi, bundan sonrasında da çok başarılı projelere imza atarak, üniversiteyi çok daha iyi yerlere getireceğine inandığını ifade etti.

Daha sonra Gümüşhane Üniversitesine yapılan ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. İhsan Günaydın ile görüşen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Gümüşhane Üniversitesinin, nüfus olarak küçük sayılabilecek bir şehir olan Gümüşhane’ye ve bölgeye bilimsel, sosyal ve kültürel açılardan büyük bir katma değer katmakta olduğunu ifade etti. 6 yıl gibi bir sürede yapılan çalışmaların mimarı olan Rektör Prof. Dr. Günaydın’ı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Son olarak Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Erzincan Üniversitesine ikinci kez atanan Rektör Prof. Dr. Çapoğlu’nu tebrik etti. Başarılı çalışmalarını büyük bir sevinçle yakından takip ettiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu çalışmaları yerinde görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Prof. Dr. Çapoğlu’nu ve ekibini başarılarından dolayı kutladı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube