Yayınlanma Tarihi: 03 Temmuz 2014 Perşembe

Rektörümüzden Çorum Tabip Odasına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Çorum Tabip Odası ile Üniversitemiz işbirliğinde yapılacak pek çok çalışmanın olduğunu ve Tıp camiasına büyük önem verdiklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Sağlık Bakanlığı ile yapılan afiliasyon (Ortak Kullanım) sonrasında Tıp Fakültemizde şimdiye kadar ilimizde yapılmayan/yapılamayan pek çok cerrahi operasyonun yapılabilir hale geldiğini belirtti.

Tıp Fakültemizdeki öğretim elemanı sayısının her geçen gün daha da arttığını vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Eğitim Araştırma Hastanesinin bulunduğu bölgede yer alan, Üniversitemiz sağlık birimlerinin tamamının yer alacağı sağlık kampüsü olarak planlanan Güney Kampüsümüzde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Kuzey Kampüs ve yapımına devam eden inşaatlarımız hakkında da bilgiler vererek Çorum Tabip Odası yönetimine başarı dileklerini iletti.

Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak da Tıp Fakültesinin bir üniversitenin lokomotifi konumunda olduğunu ifade ederek yapılan ortak kullanım çalışması sonrasında önemli gelişmelerin kaydedildiğini ve Tıp Fakültemizdeki değerli hocalarımızla daha başarılı çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti.

Çorum Tabip Odası olarak Üniversitemiz ile iş birliği içerisinde eğitim, araştırma, panel yapma noktasında her zaman hazır olduklarını belirten Dr. Mustafa Azak, sadece tıp alanında değil tüm alanlarda Çorum’a çok büyük bir değer katan Hitit Üniversitesi’nin çalışmalarından dolayı Rektörümüze teşekkürlerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube